We zijn klaar voor het nieuwe seizoen... 🐐🏅❄️
Winter <br/>klaar
We zijn goed voorbereid op<br/>het nieuwe seizoen!

Augustus '24

We hebben goed nieuws en we zijn er best een beetje trots op! Onze geiten hebben de jaarlijkse CAE- en CL-keuring goed doorstaan en zijn met vlag en wimpel geslaagd. De kudde is dus fit en gezond! En laten we eerlijk zijn, dat is precies waar we het zo graag voor doen. Een prestatie die we te danken hebben aan het harde werk en de toewijding van ons hele team. Dit geeft een goede portie energie om door te gaan met onze focus op dierenwelzijn en kwaliteit.

Het weer ging daarentegen alle kanten op, maar terugkijkend op een mooie nazomer hebben we toch een geweldige oogst binnengehaald. Vers kuilvoer en lekker ruikend hooi liggen klaar voor de aankomende winter. Klaar om onze geiten net zo gezond en sterk te houden. De basis voor succes is nou eenmaal goede voeding. Het is de kracht achter elke gezonde geit en dat maakt wisselvallig weer altijd spannend. Maar gelukkig! Ook dit jaar zitten we er weer warmpjes bij.

Maar weet je, een goed seizoen draait om meer dan gezonde geiten en volle schuren. We vinden het belangrijk om onze processen elk seizoen een stukje beter te maken. Om de geiten gezond te houden en natuurlijk ook om melk te kunnen leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Van slim voeren tot verantwoord fokken — we vinden het belangrijk om ieder seizoen een stapje in de goede richting te zetten. En dat merk je niet alleen in de stal, maar ook in ons eindproduct.

Kom je ons bedrijf een <br/>keertje van dichtbij bekijken?

Als je ons vraagt naar de komende maanden, dan zien we deze dankzij onze voorbereiding met goed vertrouwen tegemoet. Aan het eind van oktober verwachten we nieuwe lammetjes en dat is écht zo'n moment waar we naar uitkijken. Er gaat gewoon niets boven het verwelkomen van nieuw leven en al het gemekker dat daarbij hoort. Het belooft zoals altijd een drukke tijd te worden, maar eerlijk? We weten wat ons te wachten staat en kunnen niet wachten!

Terwijl de bokken hun 'taak' hebben volbracht en wij klaar zijn voor deze nieuwe fase, nodigen we je graag uit voor een informatieve rondleiding over ons bedrijf. En we zouden het leuk vinden als je een keer met eigen ogen kunt zien hoe we hier met passie werken aan een gezonde toekomst voor onze dieren, ons bedrijf en de natuur om ons heen.

Lijkt het je leuk om dit alles een keertje van dichtbij mee te maken en meer te leren over hoe we te werk gaan? Kom dan gerust eens kijken! Boek een rondleiding of neem contact op en ontdek zelf waarom we zo gek zijn op ons bedrijf. Of je nu met een groepje komt of bijvoorbeeld met de hele klas — jullie zijn van harte welkom!

Tijmen Verkuil
Geitenfarm Hoeve Zomerlust
Streefkerk (NL)
Lees verder
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang alle nieuwste nieuwtjes omtrent onze geitenhoeve.
Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails.
Inschrijven nieuwsbrief! 👍
 Met het inschrijven ga je akkoord met ons .