We zijn klaar voor het nieuwe seizoen... 🐐🏅❄️
Welkom <br/>allemaal
Van ons ondernemers, <br/>voor de échte liefhebbers

Augustus '23

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Geitenfarm Hoeve Zomerlust! Waar het begon met een uit de hand gelopen hobby en we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid met ons bedrijf, hebben we net zo mooie plannen voor de toekomst en wat is er nu leuker dan deze de komende tijd met jullie te delen!

Vandaag voelt dan ook als het begin van iets nieuws en met trots lanceren we onze gloednieuwe website en passende huisstijl. Deze zijn zorgvuldig samengesteld door ons als enthousiaste geitenhouders, met als doel jullie nieuwsgierige liefhebbers de komende tijd op de hoogte te houden van wat ons bezighoudt.

Waar we ons in eerste instantie aan je voorstellen en een inkijkje geven in ons bedrijf, vullen we onze website de komende tijd aan met informatie en inspiratie over het houden van gezonde en gelukkige geiten, duurzaam ondernemen, gezondheidszorg, voeding, huisvesting, fokkerij en nog veel meer.

Met dank aan onze <br/>samenwerkingen

Het succes dat we de afgelopen jaren hebben geboekt, kunnen we niet alleen aan onszelf toeschrijven. Het is vooral te danken aan de fantastische samenwerkingen die we zijn aangegaan met geitenhouders, dierenartsen en andere betrokken organisaties. Samen hebben zij ons voorzien van waardevolle tips en adviezen, waardoor we zijn gekomen waar we nu zijn. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Deze inspirerende ervaringen hebben ons aangemoedigd om hetzelfde te doen en we willen ons ideaal realiseren door onze kennis en advies met je te delen. Zo kan je, net als wij en ongeacht het niveau van de geitenhouderij, goed voor uw geiten zorgen, productieprocessen innoveren en de natuur laten floreren.

Onze gloednieuwe website vormt de basis, maar dat is slechts het begin. De komende tijd zullen we ook interessante inzichten delen via onze social media kanalen. Denk aan recente marktinformatie, belangrijke ontwikkelingen binnen ons bedrijf en het beantwoorden van jullie vragen. Laten we een leuke community creëren voor alle geiten-liefhebbers zoals wijzelf!

"We zijn heel enthousiast over de lancering van onze nieuwe website en de inrichting van de communicatie", zegt Tijmen Verkuil, oprichter van Geitenfarm Hoeve Zomerlust. "Met onze jarenlange ervaring in de sector begrijpen we maar al te goed hoe cruciaal het is om toegang te hebben tot betrouwbare informatie en handige hulpmiddelen, en via deze weg willen we andere geitenhouders helpen om dezelfde successen te behalen."

We nodigen je van harte uit om onze website in de gaten te houden, ons te volgen op onze social media kanalen, je aan te melden voor onze nieuwsbrief of eens langs te komen voor een inspirerende rondleiding, dan vertellen we je graag meer!

Tijmen Verkuil
Geitenfarm Hoeve Zomerlust
Streefkerk (NL)
Lees verder
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang alle nieuwste nieuwtjes omtrent onze geitenhoeve.
Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails.
Inschrijven nieuwsbrief! 👍
 Met het inschrijven ga je akkoord met ons .