We zijn klaar voor het nieuwe seizoen... 🐐🏅❄️
Goede <br/>keuring
Trotse eigenaar van <br/>ons VLOG-certificaat

Augustus '23

Certificaten binnen de geitenhouderij zijn van groot belang voor het algemene succes en we hechten dan ook veel waarde aan de keuringen die we hiervoor ondergaan. Dat geldt ook voor de jaarlijkse VLOG-test, waarin we worden gecontroleerd op duurzame en verantwoorde voedselproductie voor mens en dier.

Voor velen van jullie zal Qlip geen onbekende naam meer zijn. Het is een toonaangevende leverancier van inspectie-, laboratorium- en certificeringsdiensten in de voedings- en landbouwsector, met een bijzondere focus op jaarlijkse certificeringen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de melk van de best mogelijke kwaliteit is en om de omgeving daarop in te richten.

VLOG staat voor "Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik" en is een Duitse organisatie die zich richt op het promoten van voedsel dat vrij is van genetisch gemodificeerde organismen (GGO's). Het VLOG-certificaat is een onafhankelijke beoordeling van productiemethoden en verzekert consumenten dat het voedsel dat ze kopen volgens strenge normen is geproduceerd.

Dierenwelzijn voor <br/>goede resultaten

Om dit certificaat te behalen, moeten we aan een aantal strenge eisen voldoen, waaronder het gebruik van ggo-vrije producten, het vermijden van bepaalde pesticiden en het beperken van het gebruik van antibiotica. Het certificaat vereist ook regelmatige controles en audits om ervoor te zorgen dat aan deze normen wordt voldaan.

"We zijn erg trots dat onze geitenfarm deze VLOG-certificering heeft behaald", zegt Tijmen Verkuil, eigenaar van Geitenfarm Hoeve Zomerlust. Dit certificaat is een bewijs van onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoorde productiepraktijken. "Het stelt ons in staat om hoogwaardige melk te produceren die voldoet aan de hoogste normen."

Het behalen van het jaarcertificaat is niet alleen een belangrijke mijlpaal voor onze geitenfarm, maar vooral voor de geitensector in het algemeen. Het is een goede zaak om onafhankelijk gecontroleerd te worden op ons vermogen om samen de productie duurzamer te maken en de impact op het milieu te verminderen, wat bijdraagt ​​aan het vertrouwen van de consument in de kwaliteit en veiligheid van het voedsel dat ze kopen.

We willen hier actief deel van uitmaken en we zijn blij dat we met dit certificaat kunnen aantonen dat onze melk op een verantwoorde manier is geproduceerd en het versterkt onze missie dat resultaten tot stand komen door aandacht te besteden aan duurzame en verantwoorde productiemethodes en het creëren van goede leefomstandigheden voor onze dieren.

We nodigen je van harte uit om onze website in de gaten te houden, ons te volgen op onze social media kanalen, je aan te melden voor onze nieuwsbrief of eens langs te komen voor een inspirerende rondleiding, dan vertellen we je graag meer!

Tijmen Verkuil
Geitenfarm Hoeve Zomerlust
Streefkerk (NL)
Lees verder
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang alle nieuwste nieuwtjes omtrent onze geitenhoeve.
Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails.
Inschrijven nieuwsbrief! 👍
 Met het inschrijven ga je akkoord met ons .