We zijn klaar voor het nieuwe seizoen... 🐐🏅❄️
Goede <br/>Kwaliteit
2 jaar op rij <br/>1e klas geitenmelk!

December '23

Onze geitenmelk heeft voor het tweede jaar op rij de hoogste onderscheiding ontvangen van Holland Goat Milk. Als leverancier worden we gecontroleerd op ons productieproces door onze melkafnemer, en alleen de beste producenten worden gekwalificeerd.

We zijn trots om te kunnen melden dat we voldoen aan de nieuwste normen en eisen van deze kwalificatie, en dat we uitstekende melk leveren. Dit voelt als een bekroning op ons werk en we zijn blij dat we met HGM de melkindustrie verder kunnen ontwikkelen.

Samenwerking die de <br/>melkindustrie verbetert

Door nauw samen te werken en voortdurend de nieuwste regelgeving na te streven, kunnen we garanderen dat we altijd hoogwaardige geitenmelk produceren. Het is van essentieel belang om onze productieprocessen voortdurend te evalueren en verbeteren om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van zowel onze afnemers als onze eindklanten.

Met behulp van nieuwe technologieën en innovatieve methoden streven we ernaar om geitenmelk te leveren die voldoet aan de strengste normen in de industrie. Met onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid kunnen we met vertrouwen zeggen dat we op de goede weg zijn, en het voelt goed om samen met HGM verder te kunnen innoveren.

Van geitenboerderij tot eindproduct

Ben je nieuwsgierig naar de reis die onze geitenmelk aflegt voordat het in jouw winkelwagentje belandt? De geitenmelk wordt om de drieënhalve dag, dat is twee keer per week, bij ons opgehaald door Holland Goat Milk. Ze gebruiken de melk voor verschillende producten, waaronder baby- en kindervoeding, melkpoeders, boter en room.

Momenteel gaat onze gehele melkplas naar hen, maar vanaf het begin van 2024 zal een deel van de melk naar BOOIJ kaasmakers gaan. Zij maken er heerlijke ambachtelijke kazen van. Het is geweldig om te zien hoe onze geitenmelk wordt gebruikt in zoveel verschillende producten en bijdraagt aan de diversiteit van ons voedselaanbod.

We nodigen je van harte uit om onze website in de gaten te houden, ons te volgen op onze social media kanalen, je aan te melden voor onze nieuwsbrief of eens langs te komen voor een rondleiding; dan vertellen we je hier graag meer over!

Tijmen Verkuil
Geitenfarm Hoeve Zomerlust
Streefkerk (NL)
Lees verder
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang alle nieuwste nieuwtjes omtrent onze geitenhoeve.
Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails.
Inschrijven nieuwsbrief! 👍
 Met het inschrijven ga je akkoord met ons .